top of page

TECHNISCH BEHEERDER IT- INFRASTRUCTUUR

Voor een goede klant in omgeving Enschede ben ik op zoek naar een Technisch beheerder IT infrastructuur. Het is een project voor 12 maanden à 32 uur per week.

Waarom juist deze IT functie bij onze klant?

Als beheerder binnen onze klant krijg je te maken met een sterk veranderend IT landschap. Er komen mede door de Cloud transitie en diverse lopende projecten leuke uitdagingen op je pad. Je krijgt genoeg kansen om jezelf als persoon en professional verder te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie. Als grote speler in de regio werken wij voortdurend aan de verbetering van onze dienstverlening aan burgers en bedrijven, het is dus ook een baan met maatschappelijke impact. Daarnaast werken ze ook voor aan onze klant verbonden organisaties.


Wie zoeken we?

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Informatie Technologie & Services (IT&S). Binnen dit team ga je aan de slag bij Technisch Applicatie- en Databasebeheer (TAB), voor het beheer van de database infrastructuur (denk aan Oracle, Microsoft SQL) en het applicatielandschap van onze klant en haar klanten. Als Technisch beheerder IT

  • bied je ondersteuning aan zowel gebruikers als (functioneel) applicatiebeheerders m.b.t. technische issues rondom applicaties en onderliggende databases; begeleid, installeer en documenteer je software updates/upgrades van applicaties van derden;

  • ondersteun je bij het opzetten van nieuwe integraties en database-oplossingen;

  • deel je mee aan projectteams bij het implementeren van nieuwe applicaties en/of databases en beheer je Oracle, Microsoft SQL en PostgreSQL database omgevingen.


Wat vragen wij van je?

Je bent een gedreven professional die deze uitdagende werkzaamheden met ons in goede banen leidt. Jij bent een technisch beheerder die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen uit de markt. Je grijpt deze mogelijkheden aan om nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen te implementeren binnen het team Technisch Applicatiebeheer. Verder heb je:

  • HBO werk- en denkniveau richting Technische Informatica (ICT Beheer, Technische Informatica, IT Service Management of een andere passende opleiding)

  • affiniteit met beheer van databases, denk aan Oracle, Microsoft SQL en PostgreSQL

  • kennis van applicatievirtualisatie en publishing (is een pre)

  • kennis en ervaring met Windows Server kennis van Linux, denk aan Ubuntu en/of Red Hat (is een pre)

  • een proactieve en klantgerichte houding


Geïnteresseerd? Neem contact met mij op via: robin.amory@imbri.nl | +31 (0)6 48 03 47 69


bottom of page