top of page

Projectmanager

Opdrachtomschrijving

In dit verband zijn diverse projecten dan wel worden diverse projecten opgestart. Als projectmanager ben je integraal verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze projecten. Je geeft leiding aan projecten en bent verantwoordelijk voor het resultaat, de sturing, middelen, rollen, taken, bevoegdheden en rapportage hierover (GORKIT). Jouw focus ligt op het uitvoering geven aan de opdracht, het opzetten, organiseren van en leidinggeven aan multidisciplinaire projectteams alsmede sturing en verantwoordelijkheid nemen op het te behalen resultaat.

Kandidaatomschrijving Je bent een gedreven persoonlijkheid die vlot communiceert en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je hebt oog voor de omgeving en het politieke werkveld. Je bent ondernemend ingesteld en hebt ruime ervaring in het werken in grote complexe multidisciplinaire projecten met een hoog bestuurlijk afbreukrisico. Je hebt een goede strategische view op de relevante projecten en je weet daarbij de vertaling te maken wat hier tactisch en operationeel voor nodig is om de gewenste doelen te bereiken. Je bent in staat om zorg te dragen voor het managen van de risico’s van project en opdrachtgever, de verwachtingen van de omgeving en van afspraken met opdrachtgever, projectteamleden en met externe partners. Je bent tenslotte in staat om onder grote druk te werken.

Eisen

  • Gezocht wordt naar een kandidaat met minimaal een afgeronde relevante HBO+ opleiding

  • Minimaal 7 jaar werkervaring met gebiedsontwikkeling en aantoonbare ervaring met het leiden van grote projecten.

  • Competenties: Daadkrachtig, overtuigend, proactief, verbinder, politiek sensitief, sterk inlevingsvermogen, besluitvaardig en omgevingsbewust.

  • Reistijd tot max 60 minuten van standplaats.


Geïnteresseerd? Neem contact met mij op via luc.schlag@imbri.nl |+31628528870


bottom of page