IMBRI

Imbri staat voor leven, met haar letterlijke vertaling “stromend water”.

De kracht van Imbri is ons team.
Net als de kracht van Water die alle ruimtes vult, zorgt ons team ervoor dat de ruimtes in uw team weer gevuld worden.
Wij doen dit door het vinden van de juiste match in zowel kennis als persoonlijkheid.

Kracht + water = Energie

Energie = massa / versnelling / hoogte

Deze drie factoren geven ons de energie om u te helpen uw team weer compleet te maken.
Door het delen van ons netwerk, bereiken wij meer synergie en boeken we gezamenlijk nog meer successen.

Dus aarzel niet om ons te contacteren.
Let’s work together!

Gelderburg Financial Services

Imbri biedt haar IT-specialisten een speciale betaalservice ook wel ‘Gelderburg Financial Services’ genoemd waarbij wij, in ruil voor een vermindering op uw factuur, zorg dragen voor een versnelde betaling. Imbri maakt onderscheid tussen drie betalingsopties: een Basic betaling, een Premium betaling en een Speed betaling.

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden omtrent Gelderburg Financial Services.

FairWater

Imbri staat voor leven, met haar letterlijke vertaling “stromend water”. De kracht van Imbri is ons team. Imbri staat voor een sterk team van toegewijde jonge professionals die niet alleen toewijding tonen in hun werk, maar ook toewijding laten zien aan mensen in nood. Met de gedachten en de betekenis van Imbri en het mooie initiatief van FairWater is de verbinding tussen de twee organisaties snel gevonden.

Het grootste probleem van de huidige waterpompen in Afrika is dat ze roesten. Daarom heeft FairWater een nieuwe pomp ontwikkeld. Met meer dan 1.000 BluePumps heeft FairWater een sterk track record in het leveren van duurzame (low-cost) pompen die dagelijks meer dan 500.000 mensen in Afrika van schoon water voorzien. Als partner van FairWater heeft Imbri een Nederlandse Bluepump gedoneerd om mensen in Afrika te voorzien van duurzaam schoon water.

Wilt u samen met Imbri, FairWater steunen? Laten we dan ook op dit front samenwerken.
IBAN NL57ABNA0620 4048 41
BIC: ABNANL2A
ABN AMRO BANK NV
Bezoek www.fairwater.org voor meer informatie.

Sforza

Sforza is een informatie- en adviesorganisatie in de wereld van mens en gezondheid. Sforza is ervan overtuigd dat wij middels onze kennis en producten een positieve bijdrage leveren in het verbeteren van de gezondheid van de mens.  Iedere dag doen wij dan ook ons uiterste best om hier ons steentje aan bij te dragen.

Klik hier voor meer informatie over Sforza.

Onze werkgebieden

Onze kernwaarden

Resultaten

Aardige woorden

“Wij zijn ontzettend blij met Imbri als partner voor onze wervings-en selectievraagstukken. Ze zijn sterk in het doorgronden van onze organisatiecultuur en weten daar de juiste kandidaten aan te koppelen. De dienstverlening van Imbri kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en een werkwijze van betrokkenheid en eerlijkheid. Kortom, onze perfecte partner voor teaming in IT”.
Jos van der Heijden, Managing Partner 3Xtend

“Imbri ontzorgt het managent van Domani Business Solutions bij het realiseren van ambitieuze doelstellingen. Het enthousiaste team van Imbri levert in zeer korte tijd de juiste CV’s ter invulling van onze nieuwe vacatures en passend bij onze cultuur. Hierdoor besparen wij veel tijd op recruitment als ook maanden doorlooptijd in de invulling van de groei van onze organisatie. Het team van Imbri draagt zorg voor de professionele instroom en wij behouden de focus op de kwaliteit voor onze klanten. Succes wordt behaald door samenwerking met uw omgeving!”

Luc van Alphen, Managing Partner Domani Business Solutions

Imbri heeft ons recent verrast met een sterk CV van een kandidaat die prima leek te passen op een specialistische vacature binnen Obvion. We zochten een Specialist Avaya Telefonie en het is bekend dat er hier in de regio maar weinig bedrijven mee werken. Ondanks een uitgebreide search kwamen we niet in contact met geschikte kandidaten. Consultant Alain van Laar kwam dat wel! En de kandidaat die Alain heeft aangedragen bleek tijdens de kennismaking ook nog een heel goed te passen bij Obvion. En Obvion bij haar! Na een lange zoektocht was de functie ingevuld. Imbri en Alain in het bijzonder hebben me aangenaam verrast met hun professionele en plezierige werkwijze. Contact wordt op een prettige wijze onderhouden en op niet opdringerige wijze wordt gevraagd of Imbri een rol kan hebben in de search. Na akkoord vanuit Obvion worden er goede vragen gesteld om de vacature beter te kunnen duiden. Dat wekte in elk geval vertrouwen en nieuwsgierigheid naar hetgeen hun search zou opleveren. Binnen een zeer acceptabele periode van 2 weken waren er een paar CV’s waaronder het CV van de kandidaat die we uiteindelijk hebben aangenomen. Ook de nazorg verliep plezierig en goed.
In steekwoord zou ik Imbri als volgt willen kenmerken: professioneel, kwaliteit, bescheiden, to the point, luisteren.

Marnix Postma, Obvion Hypotheken

Ik ken Imbri inmiddels alweer een aantal jaren. Wat voor mij een duidelijke toegevoegde waarde heeft is dat het niet slechts een CV schuiver is. Ze zijn duidelijk geïnteresseerd in de mens en proberen behalve op vaardigheden en competenties ook qua persoon de juiste match te vinden. De juiste persoon dus op de juiste plaats. Het is mijns inziens belangrijk dat iemand ook ‘past’ bij een opdrachtgever. Ondanks deze extra aandacht weet Imbri mensen snel te plaatsen. Er wordt geen tijd onnodig verspild. Ik heb met de mensen van Imbri de ervaring dat ze altijd open kaart spelen, ze doen wat ze beloven. Er zijn achteraf nooit vervelende verassingen. De zakelijke afhandelingen gebeuren op een faire, eerlijk wijze. Ook tijdens een opdracht wordt er veel aandacht aan de consultant gegeven. Regelmatige visites en reguliere lunches zijn standaard bij Imbri.
Kortom, voor mij een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken.

Michael van den Hurk, M.C.J. van den Hurk Management & Advies B.V.

Het is goed samenwerken met Imbri. Als zzp’er ben je vaak afhankelijk van de juiste bemiddelaar voor het verkrijgen van een goede opdracht en Imbri voldoet ruim aan de criteria die ik hierbij stel. Ze bezitten een goed netwerk, schakelen snel, benaderen de markt met een gedegen kennis van zaken, geven kundige en tijdige feedback en bovenal ze zijn betrouwbaar.

Marc Muntslag, SAP consultant